Zo Kan Je Windows 10 Herstellen Van Problemen | Igniweb

Zo Kan Je Windows 10 Herstellen Van Problemen

Nov

9

November 9 , 2021 | Posted by Fabian Acosta Cubillos |

Zo Kan Je Windows 10 Herstellen Van Problemen

Met het toepasselijk genaamde Registry Backup kun je wél probleemloos back-ups maken van alle registerbestanden. Met de installatieversie kan dat zelfs geautomatiseerd op vaste tijden.

  • Het installatieprogramma begint nu met Bestanden voorbereiden voor de installatie en installeert Windows helemaal opnieuw!
  • Op het tabblad Systeembeveiliging vindt u de knop Maken.
  • Dit kun je voor elkaar krijgen door een virusscanner op je computer te installeren.
  • Het voordeel van een Elitebook is dat HP hier een goede garantie op geeft.

Documenten, e-mailberichten en foto’s worden over het algemeen niet beïnvloed en blijven bewaard. Hebt u per ongeluk een document weggegooid, dan heeft het dus geen zin om een systeemherstel uit te voeren.

Systeemherstel Windows 10

Hiermee worden je persoonlijke bestanden, programma’s en account weer teruggezet. Het nadeel kan zijn dat er toch sneller vervuiling van het systeem optreedt van programma’s die je niet meer gebruikt uit je oude installatie. Voicerecorder is zo’n standaard met Windows 10 meegeleverde app. Je ziet nu de beschikbare optie Verwijderen en de link Geavanceerde opties. Om een ‘kapotte’ app te repareren klik je op Geavanceerde opties. Scroll een stukje naar beneden tot de kop Opnieuw instellen. Klik op de gelijknamige knop daaronder en de app wordt gereset (op de achtergrond wordt deze dan verwijderd en opnieuw geïnstalleerd).

werkt Windows stuurprogramma's bij?

Als je er één hebt geselecteerd ga door naar het volgende scherm. In de veilige modus start Windows met minimaal vereiste stuurprogramma’s en alleen de benodigde opstartsysteembestanden. Zoals we in de inleiding al schreven heeft het automatisch creëren van systeemherstelpunten invloed op de levensduur van een SSD. Via deze functie wordt er namelijk veel data weggeschreven naar de systeemschijf. Helaas is er geen optie om de herstelpunten op een andere schijf op te slaan.

Hoe Verwijder Ik De Herstelpartitie In Windows 10?

Zorg er voor dat tijdens het opstarten van je computer de USB-stick wordt opgestart. Dit kun je aanpassen in de BIOS en vaak is er ook een Boot Menu optie vlak voordat Windows opstart. Je kunt hem nu gebruiken om je huidige Windows 10-installatie te herstellen of opnieuw te installeren. Ga naar de Windows 10 download pagina en klik op hulp programma nu downloaden. Zorg ook dat je een USB stick van minimaal 8GB bij de hand hebt waar geen hier bestanden op staan. Bij Teruggaan naar de eerdere versie van Windows 10 klikt u op de knopaan de slag.