Windows Ondersteuningscentrum | Igniweb

Windows Ondersteuningscentrum

Nov

9

noviembre 9 , 2021 | Posted by Fabian Acosta Cubillos |

Windows Ondersteuningscentrum

Repareren Word Repareren .doc & .docx-bestanden veilig met alle originele opmaak. Repareren PSD Reparatie corrupte Adobe Photoshop PSD en PDD bestanden. Repareren AVI Repareren beschadigde AVI, DIVX, XVID videobestanden. Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten. U moet deze procedure uitvoeren terwijl u bent aangemeld als Administrator of met een account met Administrator-bevoegdheden . Verduidelijkt hoe u een reservekopie van het register kunt maken voor herstel als het beschadigd raakt in Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 of Windows 7.

Hoe te stoppen met het laden van Microsoft Edge-processen bij het opstarten

Selecteer een backup en herstart de computer. Lukt het nog niet herhaal dan deze procedure met een andere backup. Met een beetje geluk krijgt je de pc weer aan de gang. Klik in het beginscherm van Systeemherstel in Windows 8 op Volgende waarna u een overzicht van de aanwezige systeemherstelpunten krijgt te zien. Deze zijn allemaal op datum gerangschikt en voorzien van een omschrijving. Oudere systeemherstelpunten worden automatisch verwijderd, en de hoeveelheid aan beschikbare herstelmomenten is afhankelijk van de toegekende ruimte voor systeemherstel. Op de onderstaande afbeelding ziet u dat er in onze situatie drie herstelpunten aanwezig zijn, waarbij de datum, beschrijving het het Type staan vermeld.

Computerhulp Nodig?

Een wijziging in het register kan onvoorziene gevolgen hebben aangezien uiteindelijk elke configuratie van het Windows register volledig uniek is. Daarom, neem geen risico’s en maak een herstelpunt. Onder deze map kunnen andere mappen staan die beginnen met RPx. Voor het uitvoeren van de in dit deel beschreven procedure moet u zijn aangemeld als beheerder of als een gebruiker met beheerdersrechten .

  • Dat kan, maar, niet zonder gevaar, want daarvoor moet je de register editor gebruiken en dat is voor onervaren gebruikers niet aan te raden.
  • Typ desgevraagd het Administrator-wachtwoord.
  • Nu is de vraag hoe u dergelijke problemen met het register wilt overwinnen.
  • Het gaat hier om windows en de programma’s die er op staan.

Om bij herstelpunten te komen kies je in het venster voor Systeembeveiliging voor Systeemherstel. Klik eerst op Volgende om een lijst met herstelpunten te zien. Kies er eentje met een enkele klik en druk op Volgende, vervolgens op Voltooien. Ga naar het startmenu en typ herstelpunt om de optie een herstelpunt maken te vinden. Klik er op om het Systeembeveiliging-venster te openen. Onder Beveiligingsinstellingen zie je je beschikbare schijven staan. “Systeemherstel is mislukt bij het terugzetten van het register vanaf het herstelpunt. Het herstelpunt is beschadigd of het is tijdens het herstellen verwijderd.”

Oplossen Van Windows

Register opruimen verhelpt registerproblemen en herstelt deze. Internet Cleanup verwijdert ongewenste internetbestanden, privé browsegegevens en meer.

Nieuwe Windows 10

Een professioneel team zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of te snelkoppeling helpen met computerhulp op afstand. Het register bevat cruciale informatie die elk programma of Windows service, internet, hardware driver nodig heeft. Als er in het Windows register fouten zitten, kunt u software errors , Dll errores krijgen of vage problemen zoals een trage computer of programma’s die hangen.